Menestyjäyritys 2011

Kauppalehti on listannut Suomen menestyvimmät yritykset, ja Verkkoisännöinti.fi Oy on tämän 5%:n joukossa!

Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestysluokituksessa Verkkoisännöinti.fi Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Luokitus on suoritettu 2010/12 tilinpäätöstietojen pohjalta. Analyysissä yrityksen taloudellinen menestys luokitellaan 6 eri osa-alueen perusteella. Nämä osa-alueet ovat kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus sekä riskinsietokyky.

Menestyjä-sertifikaatti kertoo yrityksen talouden olevan vakaalla pohjalla. Taloudeltaan vahvat yritykset ovat luotettavia ja haluttuja yhteistyökumppaneita sekä vakaita työnantajia. Yrityksen vahva taloudellinen tilanne kertoo siitä, että kumppanuus voidaan rakentaa vakaalle pohjalle eikä se kaadu talouden heilahteluihin. Menestyjäluokitus on myös osoitus siitä, että yrityksen johto ja organisaatio toimivat tehokkaasti, ja että yrityksestä löytyy tarvittavaa liiketoimintaosaamista.

Verkkoisännöinti.fi Oy:n toimitusjohtaja Timo Metsälä haluaa ennen kaikkea kiittää kaikkia menestyksen mahdollistajia: ”Tähän on päästy lujasti töitä tekemällä ja innovatiivisella asenteella. Ilman mahtavia työntekijöitämme, yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme tämä ei olisi mahdollista”.